Zmeura de Aur 2020. „Cats” a devenit cel mai prost film, cu șase premii

Zmeura de Aur 2020. „Cats” a devenit cel mai prost film, cu șase premii © Hepta

În noaptea de 17 martie au avut loc celebrele Premii Zmeura de Aur (Razzie Awards), gala care desemnează, în fiecare an, cele mai mai slabe producții din industria cinematografică. Marele „câștigător” al serii a fost filmul „Cats”, care a fost distins cu șase premii, inclusiv cel principal, al „Celui mai prost film”.

Filmul „Cats”, realizat după musicalul de succes al lui Andrew Lloyd Webber, a fost un dezastru din toate punctele de vedere. După ce criticii l-au făcut cu ou și cu oțet, încasările de la box office au lăsat și ele de dorit. Acum, a fost distins și cu numeroase premii Zmeura de Aur, inclusiv cel care desemnează „Cel mai prost film” al anului.

„Cats” s-a bucurat de o distribuție impresionantă, în prim plan fiind Taylor Swift, Judi Dench, Rebel Wilson, Idris Elba și alte nume grele. Iată, însă, că nu a fost suficient pentru a-i „înmuia” pe critici și pe iubitorii de film. Pelicula a fost aspru criticată îndeosebi pentru efectele folosite pentru transformarea actorilor în pisici pe două picioare.

Ce sunt premiile Zmeura de Aur

Golden Raspberries, zise și Razzie Awards, au apărut pentru prima oară în anul 1980, într-o încercare de a contra-ataca seriozitatea Premiilor Oscar. Nominalizările sunt anunțate în luna februarie, chiar cu o zi înainte de gala Premiilor Oscar.

Câștigătorii la fiecare categorie sunt determinați prin votul online al celor 1.000 de membri ai Fundației Premiilor Zmeura de Aur.

Filmul „Cats” a mai câștigat și trofee pentru „Cel mai prost actor în rol secundar” (James Corden), „Cea mai proastă actriță în rol secundar” (Rebel Wilson) și „Cel mai prost regizor” (Tom Hooper).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro