Familia tânărului de 17 ani strivit de tren, devastată de durere! "N-am mai putut vorbi, inima mi-e piatră"

+2 click pentru
galerie

Gheaţa care s-a aşternut pe drumurile din Suceava provoacă tot mai multe victime! Duba în care se aflau doi fraţi a fost lovită de un tren, unul din ei murind pe loc.

Tragedie într-o familie din Suceava! Duba pe care o conduceau doi fraţi a alunecat din cauza gheţii şi s-a oprit într-un tren cu şase vagoane. Tânărul de la volan îşi ducea fratele de 17 ani la cursuri, însă nu a reuşit să-şi ducă misiunea la capăt, minorul fiind aruncat pe geam, fără nicio şansă de a fi salvat. 

În urma incidentului, fratele mai mare a rămas traumatizat şi nu-şi aminteşte nimic din cele întâmplate. Familia celor doi este devastată de durere, la fel şi mătuşa, care a oferit primele declaraţii: "N-am mai putut vorbi, inima mi-e piatră. Dacă vedeţi ce băitan e cel mort. E ca un brad, frumos, cuminte. Toată lumea l-a apreciat în satul ăsta de băiat cuminte"

Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a vorbit despre cele întâmplate: "Şoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate, acest lucru putându-se datora şi faptului că suprafaţa carosabilă prezenta urme de polei. Tocmai de aceea, în cauză urmează să fie sancţionat contravenţional şi administratorul drumului public, urmând a fi tras şi la răspundere penală în funcţie de rezultatul cercetărilor".

Primarul dă vina pe şofer

Primarul comunei în care a avut loc accidentul este sceptic, fiind de părere că este vina şoferului de 22 de ani şi nu a drumului. "Se circula cu viteză mare. Vizibilitatea stânga-dreapta e 150 de metri, deci se putea vedea că vine trenul. Putea să tragă stânga, unde erau ogoare şi doar indicatoare, numai că a forţat trecerea de cale ferată. A fost deszăpezit. Datorită faptului că au fost diferenţe de temperatură şi ploi, pe derapantul care s-a dat s-a făcut o crustă de gheaţă", susţine bărbatul. De-a lungul timpului, au mai avut loc accidente în zona respectivă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro