Atenție!
Conținut pentru adulți!

+18 / EXCLUSIV / Mutilat în faţa copilului, de patru interlopi! / Mărturia şocantă a victimei!

+5 click pentru
galerie

Un bărbat de 39 de ani a fost bătut crunt, până când a rămas inconştient, într-o baltă de sânge, de patru interlopi cu zeci de fapte la activ.

Leonard M., din Roşiori de Vede, care, la rândul său, nu este uşă de biserică, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că totul s-a petrecut weekend-ul trecut, în timp ce se afla la ştrand, împreună cu fiul său. Motivul “lecţiei” pe care a primit-o Leonard M. este un conflict mai vechi, de acum două săptămâni, când unul dintre atacatori a fost la un pas să-i accidenteze fiul. “Băiatul meu, care are 15 ani, se plimba cu bicicleta şi a traversat pe trecerea de pietoni, călare pe bicicletă. Nu a ştiut că trebuie să se dea jos pe zebră. Era să îl lovească un şofer, iar acesta l-a înjurat pe copil. Am luat legătura cu o rudă a şoferului, care este vecin, şi i-am reproşat că mi-a înjurat fiul. După câteva zile, şoferul respectiv a venit cu alţi trei indivizi la poarta mea. Au coborât din maşină înarmaţi cu bâte şi au ameninţat că ne omoară. Am ieşit la ei cu o rangă şi le-am spart un geam de la maşină. A venit poliţia, i-a identificat şi i-a amendat”, a declarat Leonard M. cu privire la cauzele conflictului.

Weekend-ul trecut, Leonard M. se afla, potrivit propriilor declaraţii, la ştrand, împreună cu băiatul. Întâmplarea a făcut ca tot acolo să se afle şi cei patru inşi care ameninţaseră că îl rup în bătaie. După ce şi-au făcut curaj cu multe sticle cu bere, cei patru au decis să-i dea o lecţie bărbatului care i-a dat pe mâna poliţiei. “Au venit pe la spate, înarmaţi cu arme albe. Unii aveau box metalic pe mână. M-au bătut până când m-au lăsat lat. M-am trezit când a venit ambulanţa. Eram plin de sânge. Mi-au furat şi lanţul de aur şi portofelul, în care aveam toate actele. Voi depune plângere la Alexandria, fiindcă poliţia din Roşiori de Vede nu le face nimic, de ani de zile. Sunt foarte periculoşi, se ocupă cu droguri. Au zeci de fapte la activ, iar poliţia se face că nu vede. Camerele de supraveghere de la ştrand nu filmează în zona în care am fost eu bătut, dar i-a filmat pe autori în timp ce se aflau la terasă, cu masa plină de sticle de bere. Aşadar, există probe că se aflau în locul respectiv, în momentul agresiunii”, a mai adăugat victima interlopilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro