Atenție!
Conținut pentru adulți!

18+ / Tranşat cu sabia de un interlop din clanul Corduneanu! Atenţie, imagini șocante!

+5 click pentru
galerie

Un lider interlop cunoscut în toată țară în lumea bodyguarzilor a fost protagonistul unor scene de groază, după ce a fost înjunghiat de un membru al clanului Cordunenilor.

David Gal, un lider interlop din Baia Mare, cunoscut în toată țara în special în rândul bodyguarzilor de club, a fost la un pas de moarte după ce a fost tăiat de un rival, apropiat al temutei grupări a Cordunenilor. Tăiat adânc la braț, dar și în dreptul inimii, David Gal a postat, pe un site de socializare, mai multe fotografii absolut șocante, din care se vede brutalitatea loviturilor.

Cu această ocazie, Gal i-a transmis și un mesaj celui care aproape l-a ucis, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Florin Urechiosu. Acesta îi reproșează autorului că putea să lase un copil orfan, doar dintr-o dorință inutuilă de afirmare și lasă de înțeles că atacul a fost unul cu sânge rece, fără niciun fel de avertisment prealabil.

"Florin Urechiosu, ar tebui să fii conștient că puteai distruge o familie și să lași un copil orfan de tată doar ca să îți arăți tu smardoiala și sa te afirmi... Până aici a fost, când ajungi să încerci să omori o persoană fără să ai nicio remușcare, înseamnă că îți meriți soarta!", este o parte din mesajul publicat de David Gal, pe un site de socializare. Polițiștii au deschis pe numele agresorului un dosar de tentativă de omor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro