20 de familii, jefuite de doi "hoţi-tupeu"? O femeie i-a filmat în plină acțiune

20 de familii, jefuite de doi "hoţi-tupeu"? O femeie i-a filmat în plină acțiune © captura video

O localitate întreagă trăieşte în teroarea unor hoţi. Casele a mai mult de 20 de familii ar fi fost sparte de aceeaşi indivizi, cel puţin asta susţin oamenii păgubiţi. Hoţii, povestesc oamenii disperaţi, intrau în casele lor, furau, dacă aveau ce, dar dacă nu aceştia distrugeau tot ce găseau în calea lor.

Cel mai recent jaf ar fi avut loc chiar în urmă cu câteva zile, iar victima a fost chiar viceprimarul localităţii. Hoţi au fost filmaţi în acţiune! Dar lăsaţi liberi? De două ori i-au spart casa şi poliţia nu a făcut nimic, iar Mariana nu e singura care a ajuns la... disperare!

Oamenii jefuiţi se revoltă! Cine sunt hoţii, filmați de camerele de supraveghere şi câte mii de lei au furat, a povestit Mariana, una dintre persoanele păgubite. 

"Hoții sunt tot din comună. Casa mea a fost spartă anul trecut prima oară. Am chemat poliția, au luat amprente. Au luat imagini de pe camera de luat vedere, o am în fața casei. Am văzut mașina respectivă într-o zi. M-am dus la primărie să îmi arate imaginile cu mașina, dar nu mi le-a arătat. A doua oară, acum în octombrie, mi-au spart iar casa, avea soțul meu patru milioane într-o geacă și eu două milioane sub saltea. De data asta n-au găsit nimic. După acest incident mi-am pus eu camere în casă. După mine, la câteva săptămâni, au spart la altă familie.", a povestit femeia, la Acces Direct.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro