22 de cadre medicale de la Spitalul Județean Sibiu au fost infectate cu noul coronavirus

22 de cadre medicale de la Spitalul Județean Sibiu au fost infectate cu noul coronavirus © Foto simbol Hepta

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ștefan, a declarat că numărul cadrelor medicale infectate cu Covid-19 de la Spitalul Județean Sibiu a ajuns la 22. Majoritatea cadrelor medicale sunt de la secția de Gastroenterologie a unității.

22 de cadre medicale din Sibiu, infectate cu noul coronavirus

Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 în judeţul Sibiu. 15 dintre acestea sunt de la secţia de Gastroenterologie din Spitalul Judeţean. Anunțul a fost făcut vineri, pentru Agerpres, de purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

„În ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale din judeţul Sibiu, până în prezent un număr de 22 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 15 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii. 

Andreea Ștefan a mai precizat că, în acest context, au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Astfel, pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR.

„Doi medici sunt confirmaţi şi un ambulanţier din cadrul SAJ Sibiu; trei asistenţi SCJU Sibiu secţia ATI, un asistent Obstetrică şi Ginecologie”, a adăugat Andreea Ştefan.

Sibiu înregistrează până în acest moment 90 de persoane confirmate pozitiv cu COVID-19 și opt decese.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro