„250.000 de români se vor întoarce de Paște”. Anunțul chestorului general Ioan Buda

„250.000 de români se vor întoarce de Paște”. Anunțul chestorului general Ioan Buda © Pixabay

Anunț important pentru țara noastră! În această seară, chestorul general Ioan Buda a declarat la Antena 3 că de Paște se vor întoarce aproximativ 250.000 de români.

În această seară, chestorul general Ioan Buda a făcut mai multe declarații cu privire la românii întorși în țară. Prin intermediul unei intervenții telefonice, acesta a spus la Antena 3 că anul trecut de Paște, media zilnică înregistrată a fost 160.000 pe zi.

Întrebat despre cum vor arăta lucrurile anul acesta, de Paște, Ioan Buda a declarat că estimează că 250.000 de români se vor întoarce în țară.

„Anul trecut media zilnică a fost 160.000 pe zi, de Paște. E vorba de aproximativ zece zile în care traficul este ridicat, în timp ce dupa Paște, efectul este invers, spre ieșirea din țară. Probabil că media zilnică o să fie între 5 și 7.000 pe zi. Adică 250.000 de români care se vor întoarce de Paște”, a spus chestorul general Ioan Buda la Antena 3.

300.000 de persoane s-au întors în România, în luna martie. Bucureștiul, în pericol

Ioan Buda a mai declarat la Antena 3 că în total, în luna martie, în țara noastră s-au întors 300.00 de persoane. Dintre acestea, aproximativ 10.000 au mers spre Suceava.

„Vă asigur că începând cu 26 februarie toți care au intrat în țară sunt verificați și trimiși în carantină și izolare. Nu există altceva. Aproximativ 10.000 au intrat în țară și au mers spre Suceava”, a declarat chestorul general Ioan Buda în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3.

Atunci când a fost întrebat pe ce loc se clasează Suceava la sosiri în țară prin vamă din străinătate, chestorul general a răspuns că ar fi în top 5. Acesta a mărturisit că pe primul loc în acest top se află Bucureștiul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro