30 de ani de la moartea lui Arsenie Boca. Cea mai puternică rugăciune pe care o rostea acesta. Vei primi ajutor după numai 11 cuvinte!

30 de ani de la moartea lui Arsenie Boca. Cea mai puternică rugăciune pe care o rostea acesta. Vei primi ajutor după numai 11 cuvinte! © arhivă

Azi se împlinesc 30 de ani de la moartea lui Arsenie Boca, cel considerat de toți credincioșii ca fiind „ultimul sfânt al românilor”. Arsenie Boca este extrem de cunoscut pentru minunile nenumărate pe care le-a făcut, dar și pentru învățăturile pe care le-a transmis tuturor credincioșilor. 

Arsenie Boca, considerat a fi „ultimul sfânt al românilor” a împărtășit cu toți credincioșii învățăurile sale. Fiind un om extrem de apropiat lui Dumnezeu, părintele a mărturisit că rostea o rugăciune extrem de puternică în fiecare dimineață, care îl ajuta să uite de orice necaz și să fie mai aprape de Dumnezeu cu fiecare zi ce trecea. 

Dacă simţi că nimic nu merge bine în viaţa ta, poate ai nevoie de ajutor divin. Ca să îţi revii şi să-ţi regăseşti liniştea, ar trebui să rosteşti cea mai scurtă rugăciune a lui Arsenie Boca, iar divinitatea îşi va îndrepta imediat atenţia asupra ta. 

“Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul. Amin”, este cea mai scurtă rugăciune lăsată credincioşilor de Arsenie Boca. 

Rugăciunile lui Arsenie Boca, făcătoare de minuni

Toți creștinii știu că Arsenie Boca a făcut numeroase minuni: a ajutat oameni bolnavi, a îndepărtat necazuri și nu este de mirare că zilnic, la Mănăstirea Prislop vin sute de oameni care îi cer ajutorul prin rugăciune.

O altă rugăciune extrem de puternică pe care părintele Arsenie Boca o rostea este următoarea:

"Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre și tămăduitorul bolilor sufletești și trupești, că cel ce ai împodobit cu adânc de cunoaștere a făpturii omenești, te rugăm în vreme de durere și mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoșii fiii tăi și mijlocește către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate și vindecare de toată neputință. 

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneala în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin ține, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte: Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să va ajut mai mult că și până acum.​ Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Părintelui nostru Arsenie, miluiește-ne pe noi păcătoșii.".

Datorită faptului că Mănăstirea Prislop este zilnic vizitată de sute de oameni, satele Silvașu de Sus și Silvașu de Jos din Hunedoara, aflate în imediata vecinătate a Mănăstirii au renăscut economic. Locul unde este înmormântat părintele Arsenie Boca a devenit o adevărată atracție turistică nu doar pentru români, cât și pentru oamenii din străinătate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro