VIDEO / 5 îngeri fără aripi! Mama i-a părăsit în preajma sărbătorilor: "De trei zile n-am mâncat"

Frati parasiti de mama © captura video

Îi este dor de mama sa, de îmbrăţişările femeii care i-a dat viaţă. Cu părul blond, prins în două codiţe şi cu ochii ca două mărgele, micuţa vrea doar să-şi aducă mama acasă. Şi chiar dacă zâmbeşte, privirea Mariei ascunde o mare supărare, supărare pe care şi ceilalţi 4 frăţiori ai ei o simt.

De când mama i-a părăsit pe îngeraşii blonzi, aceştia visează cu ochii deschişi. Doar la ea, la mama lor. Un vis despre care i-au scris chiar şi lui Moş Nicolae. "Mâncare vreau de la mama, să vină acasă, asta ne dorim", a spus unul dintre frați.

Nu numai Maria îşi doreşte mâncare, ci şi frăţiorul ei de 2 ani, Andrei. Acesta nu ştie să vorbească, însă simte tot. Şi toate trăirile lui i le transmite tatălui.

Mama a avut grijă şi de ceilalţi frăţiori, fără să dea de semne că vrea să-i părăsească. De aceea, cel mai mare dintre fraţi, Petronel a rămas cu multe semne de întrebare.

"Acum două săptămâni, m-a sunat dimineața la 9 și mi-a zis. Vino acasă că ți-am lăsat copiii. I-am trimis ți mesaje: Mami, vino acasă. Șterg cu buretele. Am șters și acum patru ani. La tine niciodată nu o să renunț. De trei zile n-am mâncat nimic, doare foarte rău.", a spus tatăl copiilor. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro