VIDEO / 8 frați, despărțiți de pumnii tatălui! Mama a fugit de acasă și nu s-a mai uitat înapoi

+2 click pentru
galerie

Mama batuta © captura video

Îi despart aproape 100 de kilometri, iar neînțelegerile dintre părinți i-au separat definitiv pe cei opt frați. Mama copiilor a fugit de acasă din cauza bătăilor crunte, dar a reușit să le ia doar pe două dintre surori.

"Am avut maxilarul rupt. Am fost internată în spital, mi-a dat cu pumnii. Nu l-a schimbat nimic, am zis că îl schimbă copiii. La băutură a bătut-o și pe mama mea și pe mama lui. Nu stăteau toți copiii cu mine, patru dintre ei stătea la mama. De mici au stat acolo. Nu putem să mergem acolo că vine după noi. Sunt 10 ani de când mă bate.", a spus Dumitra Bulbu, la Acces Direct. 

Pe e altă parte, tatăl acuzat de bătăi spune că a lovit-o pe mama copiiilor săi din cauza geloziei și nu acceptă ca aceasta să plece de acasă.

"Am bătut-o din gelozie. A plecat că ne-am certat. Mai pleca și nu o certam, stătea nopți întregi plecată. Când am băut mi-am adus aminte că n-am încredere în ea. Pleacă de acasă și nu mai vine. Pleacă din cauza mea, îi e frică de mine, dar nu îi e frică să stea prin gări cu aurolacii. A fost singura femeie din viața mea și o iubesc din tot sufletul meu.", a spus Mihai Rențea, la Acces Direct. 

Gigi Becali a avut o intervenție în direct prin care a anunțat că vrea să îi cumpere casă femeii. Latifundiarul și-a oferit ajutorul pentru familia care acum este despărțită din cauza violențelor tatălui.

"Ne ocupăm noi, Simona, o aduci pe femeie și îi cumpăr eu casă. Îi duce toți copiii la femeie. A bătut-o și nu are voie să se mai apropie de ea. Îi dau un număr de telefon de la un bodyguard de-al meu când vrea el să vadă copiii. Dacă vrea, că și ea are nevoie să stea, luăm preotul să facă cununie ca să fie cununați în fața lui Dumnezeu. Am eu grijă de copii, de haine, de tot. Ea doară să aibă grijă de ei. O să-i verific mereu dacă merg la școală.", a declarat Gigi Becali, la Acces Direct. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro