Cazul Caracal. Alexandra Măceşanu, activă pe pagina de Facebook. Cum este posibil

Cazul Caracal. Alexandra Măceşanu, activă pe pagina de Facebook. Cum este posibil © arhiva

Cazul dispariţiilor din Caracal continuă să scoată la iveală noi informaţii din partea anchetatorilor, dar şi din partea oamenilor care sunt interesaţi să afle adevărul despre crima care a îngrozit întreaga Românie. Deşi Gheorghe Dincă a recunoscut ca el le-a ucis pe cele două fete, mulţi ţin să creadă ca nu acesta este adevărul.

O fotografie a pus pe jar internauţii după ce unul dintre utilizatori a afirmat că Alexandra Măceşanu, una dintre victime, a fost activă recent pe pagina de facebook. Acesta a venit şi cu dovada. A postat o captură de ecran în care se poate observa ca într-adevăr, contul Alexandrei e pe modul activ. „Are cineva din familie acces la profilul ei sau ce ar trebui să însemne asta?”, a scris cel care a publicat imaginea. Multe persoane au răspuns că acela sigur nu este contul Alexandrei Măceşanu, dar au fost persoane care au susţinut că fata este înca în viaţă. Din păcate, mama fetei a confirmat că ea a fost cea care a intrat pe contul Alexandrei, deoarece are acces la el: „Am intrat noi, stați liniștiți”, a scris Tudorița Măceșanu.


Gheorghe Dincă, adus în Arestul Central din București

Timp de o lună, de când a izbucnit scandalul Caracal, Gheorghe Dincă a fost ținut în arestul Poliției din Caracal, pentru că în fiecare zi acesta a fost dus la domiciliul său, dar și lângă pădurea din apropierea casei cu scopul de a-i ajuta pe oamenii legii în anchetă. După ce în această perioadă au fost luate tot felul de probe de la casa lui, acum acestea urmează fie analizate. De asemenea, Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și unor teste psihologice pentru a se afla dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum el a declarat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro