Incendiu la un bloc din Drobeta Turnu-Severin din cauza unei garsoniere. Oameni evacuaţi din locuinţe

Incendiu la un bloc din Drobeta Turnu-Severin din cauza unei garsoniere. Oameni evacuaţi din locuinţe © arhiva

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Drobetea Turnu-Severin, în noaptea de luni spre marţi. Totul s-a produs din cauza unei garsoniere. 


Incendiul s-a produs la o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc din Drobeta Turnu-Severin. Fumul gros şi greu de respirat a ajuns imediat şi în locuinţele vecinilor, care au alertat imediat autorităţile şi au părăsit încăperea. Zece oameni au ieşit din case înainte ca pompierii să sosească. La faţa locului au acţionat cinci echipaje din cardul Detaşamentului, care au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spum, o platformă, dar şi o ambulanţă SMURD. Alte 20 de persoane au fost evacuate de către pompieri.

„Întrucât incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, pentru a se evita intoxicarea locatarilor cu monoxid de carbon, 20 de persoane au fost evacuate de către pompieri, alte zece autoevacuându-se. În urma recunoaşterii, nu au fost găsite persoane în locuinţă. Proprietara a fost evaluată medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Incendiul a fost ulterior lichidat şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor, potrivit Agerpres.


Incendiu puternic în Capitală

Un incendiu puternic a cuprins o zonă din partea de nord a Capitalei, respectiv o hală din zona Băneasa, vineri. Reprezentanții ISU București-Ilfov s-au deplasat imediat la fața locului și au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere. Hala era situată în zona Pipera, în nordul Bucureștiului. Mai mulți localnici din zonă au sunat la 112, anunțând degajări mari de fum. Oamenii au primit și un mesaj RO-Alert din partea IGSU, prin care au fost sfătuiți să evite acea zonă, iar cei care se află prin preajmă să nu se apropie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro