10. A batjocorit o bătrână de 90 de ani, în propria-i casă! Tânărul a fost surprins de autorităţi exact în momentul respectiv

A batjocorit o bătrână de 90 de ani din Dorohoi în propria-i casă! Tânărul a fost surprins de autorităţi excat în momentul respectiv © foto simbol Pixabay

Autorităţile din Dorohoi au ajuns fix în momentul în care un tânăr batjocorea o femeie de 90 de ani în propria ei casă.

Femeia sunase la numărul de urgenţă 112 cu doar câteva clipe înainte să fie agresată, să anunţe că în curte se află un individ suspect şi se teme să nu intre peste ea în casă.

Bătrâna a sunat la 112, iar poliţia a ajuns în momentul critic

Poliţiştii din Dorohoi au fost sesizaţi prin apelul la numărul de urgenţe de către o bătrână. Femeia de aproape 90 de ani a spus că în curtea casei sale se află un necunoscut şi îi este teamă să nu intre peste ea în casă.

Echipajul a ajuns la locul solicitării şi l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, tot din Dorohoi, în timp ce o agresa pe bătrână.

Cercetările au scos la iveală că bărbatul a intrat fără drept în casa persoanei vătămate, i-a furat suma de 1.500 de lei şi a încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei ei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată.

El urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro