Directoarea acuzată că s-a iubit cu un elev nu are nimic de spus, dar soțul său e distrus: „Sunt pus într-o situație dificilă”

+3 click pentru
galerie

Diana Tăicuțu © captură video

Diana Tăicuțu, directoarea Liceului de Arte din Focşani, acuzată că s-a iubit cu unul dintre elevii liceului pe care îl conduce, rupe tăcerea. Fostul cadru didactic susține că imaginea sa a fost profund afectată de cele întâmplate. Cu toate acestea, nu oferă nicio explicație cu privire la acțiunea sa. 

Diana Tăicuțu susține că imaginea ei a fost serios pătată în urma scandalului, iar în locul explicațiilor, fostul cadru didactic a păstrat tăcerea și și-a luat concediu medical, pentru a evita orice contact cu colegii săi.

Pe de altă parte, soțul Dianei Tăicuțu își găsește cu greu cuvintele. „Sunt pus într-o situație dificilă și sensibilă” a spus acesta. 

Unii colegi ai fostului cadru didactic susțin că soțul fostei directoare l-a umilit extrem de mult pe elevul cu pricina. 

Diana Tăicuțu a fost acuzată că s-a iubit cu unul dintre elevii Liceului de Arte din Focșani. Imediat după ce Facebook-ul s-a umplut de imagini în care cei doi sunt surprinși în tandrețuri, cadrul didactic și-a dat demisia. Este vorba despre un elev de 19 ani, care i-a căzut cu tronc profesoarei. 

Deși aceasta este căsătorită, ipostazele în care a fost surprinsă cu elevul său sunt unele desprinse din filmele cu îndrăgostiți. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro