A fost confirmat primul caz de coronavirus la ANAF

A fost confirmat primul caz de coronavirus la ANAF © Arhiva

Direcția de Sănătate Publică a anunțat primul caz de coronavirus înregistrat în cadrul Direcției Regionale a Finațelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov.

La Brașov a fost diagnosticat cu coronavirus un angajat din cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice. Reprezentanții instituției au ținut să precizeze că persoana infectată nu lucrează cu publicul, astfel publicul nu a fost expus riscului.

Imediat după ce persoana în cauză a fost depistată, toți ceilalți angajați care au intrat în contact cu persoana infectată au fost izolați la domiciliu.

”Precizăm că funcționarul în cauză nu desfășura activitate cu publicul.

 Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror mãsuri pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală urmărește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, să fie în siguranțã în unitãțile fiscale”, se arată într-un comunicat al instituției.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro