A fost găsit criminalul din Bacău. S-a sinucis după ce și-a omorât soția cu bestialitate

A fost găsit criminalul din Băcau. S-a sinucis după ce și-a omorât soția cu bestialitate © arhiva

Criminalul din Bacău, care și-a omorât soția cu bestialitate și i-a abandonat cadavrul, a fost găsit mort în râul Bistrița. 

Cătălin Dobre este cel care a omorât-o pe Adriana în urmă cu două săptămâni. După ce aceasta a venit în țară pentru a divorța de bărbat, într-o criză de nervi în mașină bărbatul și-a omorât soția cu bestialitate și a abandonat-o pe bancheta din spate. 

El a lăsat un bilet prin care și-a recunoscut crima, dar și faptul că o să se arunce în rîul Bistrița, după care a sunat la 112.

Planul lui a fost așa cum a și spus. După lungi operațiuni de căutare, ISUJ Bacău a descoperit trupul bărbatului în canalul râului Bistrița. 

"În urma căutărilor în mediul acvatic, a fost descoperit un cadavru. Organele de poliție urmează să stabilească identitatea acestuia", a declarat reprezentantul ISUJ Bacău, potrivit Antena3

În urma crimei, o fetiţă de numai un an şi jumătate a rămas fără mamă, iar acum și fără tatăl criminal.  Rudele femeii spun că cei doi au avut probleme în ultima perioadă din cauza faptului că bărbatul era un împătimit al jocurilor de noroc. 

Mai mult, el a avut probleme cu legea şi în Italia, acolo unde muncise şi el alături de Adriana, soția pe care a omorât-o fără milă. Acolo a fost închis pentru evaziune fiscală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro