UPDATE. Încă o persoană și-a pierdut viața din cauza coronavirusului, în România. Bilanțul a ajuns la 5 morți

A fost înregistrat al patrulea deces cauzat de coronavirus, în România © arhivă

UPDATE. Luni, 23 martie, la scurt timp după ce s-a aflat de al patrulea deces cauzat de coronavirus pe teritoriul României, o altă persoană și-a pierdut viața. Pacientul care a pierdut lupta cu virusul Covid-19 este un bărbat de 71 de ani din Suceava.

„Un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020. Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași”, a anunțat GCS.

Luni dimineață, a fost înregistrat cel de-al patrulea deces în România, din cauza coronavirusului. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, din Suceava.

A patra persoană care și-a pierdut viața pe teritoriul țării noastre, în urma infectării cu virusul Covid-19 este o femeie de 72 de ani din Suceava. Pacienta avea diabet și alte boli cardiovasculare. 

Femeia a fost internată în data de 21 martie 2020 la Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice, respectiv diabet și boli cardiovasculare.

În urma anchetei epidemiologice, s-a constatat că pacienta nu avea istoric de călătorie și nu luase contact direct cu o persoană infectată cu virusul Covid-19, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Duminică, 22 martie, au fost confirmate trei decese

Duminică, în România au fost confirmate primele trei decese din cauza coronavirusului.

  • Un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială).
  • Un bărbat în vârstă de 74 de ani, care era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Acesta avea o boală cronică preexistentă. 
  • Pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la Spitalul Filiași și transferat la SCBI Craiova. Bărbatul avea cancer în stadiu terminal.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro