A fost lovit de un cal și a avut parte de șocul vieții lui! Medicii au fost cutremurați

Barbatul din Iasi © Captura Ziarul de Iasi

Un bărbat de 68 de ani din Iaşi a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost lovit puternic în zona rinichilor, de un cal. Când a ajuns, medicii s-au cutremurat. Bărbatul suferea de ani de zile de polichistică renală avansată şi i s-a spus că trebuie să înceapă, urgent, şedinţele de dializă.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ pre­zentând un hematom perirenal în urma loviturii puternice.

În momentul investigaţiilor, medicii au realizat că bărbatul suferă de mai mult timp de boală polichistică renală, aflată într-o fază avansată, fiind nevoie de începerea şedinţelor de dializă. De asemenea, bărbatul are unfiu care face deja dializă, fiind în atenţia unui centru specializat din judeţul Neamţ, conform Ziarul din Iaşi.

„Pacien­tul se ştia cu probleme de rinichi, dar nu a fost niciodată la spital, nu s-a in­ves­tigat. Din punctul de vedere al traumatismului, pentru moment are nevoie de supraveghere, nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală, dar este posibil să fie nevoie de drenaj. Momentan este sub supraveghere în Secţia de Ne­frologie. Momentul începerii dializei este doar o coincidenţă, nu are legătură cu traumatismul“, a explicat dr. Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro