Adevărul a ieşit la iveală! Tristan şi-a părăsit iubita cu care locuia pentru Bianca Drăguşanu! În urma certurilor, a vrut să se omoare! "A luat un pumn de pastile cu el în casă"

+5 click pentru
galerie

Viaţa şi dragostea sunt complicate. Dar inimii nu îi poţi porunci. Asta poate spune Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăguşanu. Căci, din sursele noastre bine informate, care nu au dat niciodată greş, acesta trăia deja o poveste cu o domnişoară atunci când inima-i zburdalnică a tresărit la vederea frumoasei şi sexoasei Bianca. 

Una dintre prietenele fostei iubite a lui Tristan a dezvăluit că respectiva a avut un şoc atunci când a aflat că va fi înlocuită cu Bianca Drăguşanu şi că a încercat să-şi ia viaţa, luând un pumn de pastile. Totuşi, se pare că nici înainte de despărţire nu o ducea pe roze cu luptătorul englez, acesta fiind acuzat că îşi teroriza fosta iubită.

"O cunosc de mult timp, iar în perioada în care umbla cu Tristan a fost traumatizată zilnic. Ea e frumuşică, ar fi putut găsi pe oricine, mai ales că e model, însă s-a îndrăgostit de el. Ea a fost victima lui. A luat de două ori pastile încercând să se sinucidă. A vrut să se omoare în casa lui, în urma certurilor. El plângea, spunea că nu-şi vede viaţa fără ea şi se împăcau. Apoi o dădea afară din casă", a dezvăluit confidenta fostei iubite a lui Tristan.

Aceasta susţine că "milionarul" ar avea probleme mari cu legea în Anglia şi că nu ar avea chiar atâţia bani pe cât se laudă. "Îmi amintesc că o dată a scos-o afară în zăpadă. A chemat poliţia. A făcut mare scandal. Ei îi este frică de el. Atât Tristan, cât şi fratele lui sunt nişte oameni extrem de periculoşi. Tristan este violent verbal, dar şi fizic. Este gelos, posesiv, tot ea mi-a povestit că la un moment dat a lovit-o. Ea aflase de dosarele fratelui lui. Dosare penale, da. Le are în Anglia. Vila pe care ei au arătat-o la televizor nici nu este a lor. Este închiriată. Şi câteva dintre maşinile lui, la fel. Mai mult pozează. Tot ea mi-a spus astăzi că a vorbit cu Tristan prin intermediul mesajelor şi el se lăuda că acum este vedetă. Deci a ajuns acolo unde şi-a dorit. Se foloseşte de imaginea Biancăi să devină cunoscut. Deşi au stat în aceeaşi casă şi au împărţit bune şi rele, ei îi este frică de el. Mereu o jignea, îi este teamă să nu apară la televizor să o desfiinţeze, de aceea nu vorbeşte cu presa", a mărturisit sursa noastră, prietenă apropiată cu fosta iubită a lui Tristan Tate, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro