Doliu în politică! A murit Sorin Frunzăverde

Doliu în politică! A murit Sorin Frunzăverde © arhivă

Este zi de doliu în politică! Fostul președinte al consiliului județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde a murit la vârsta de 59 de ani. 

Fostul președinte al consiliului județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde a murit la vârsta de 59 de ani. Acesta s-a retras din viața politică din cauza unei boli cumplite de care suferea de ceva vreme și cu care s-a luptat extrem de mult. 

Problemele de sănătate l-au determinat să renunțe la funcțiile sale și a fost supus tratamentelor de foarte multe ori. Din păcate, azi, în jurul orei 11:00 i s-a fost confirmat decesul. Sorin Frunzăverde a murit la Spitalul Județean din Reșita, informează presa locală. 

Cine a fost Sorin Frunzăverde

Sorin Frunzăverde a fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, deputat, președinte al Camerei de Comerț din Reșița, dar și membru fondator al FSN. 

Sorin Frunzăverde nu a fost ocolit nici de problemele cu legea. În anul 2015, acesta a fost trimis în judecată și condamnat, ulterior, la 2 ani de închisoare cu suspendare, sub acuzația că s-ar fi folosit de funcția sa, pentru a aduce mai multe voturi în favoarea lui Klaus Iohannis, în timp ce acesta candida la alegerile prezidențiale din anul 2014. Totul s-a petrecut în anul 2016. 

Un politician de la noi și-a pierdut fiul în această vară

Teodor Morariu, un cunoscut politician de la noi a trecut prin cea mai mare dramă în această vară. Fiul său a murit în somn, la numai 36 de ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest