A primit un job bun, dar i-a dat cu piciorul. Viorel a refuzat să mai meargă la muncă. ''Acesta este salariu?''

A primit un job bun, dar i-a dat cu piciorul. Viorel a refuzat să mai meargă la muncă. ''Acesta este salariu?'' © Captură

Deşi lucrurile încep să se aranjeze pentru Veronica şi pentru Viorel, iar totul decurge foarte bine pentru ei, se pare că cei doi sunt tot nemulţumiţi şi au început să dea cu piciorul la tot ce li s-a dat.

Au primit un apartament, oamenii se îngrămădesc să-i ajute, sunt cunoscuţi, chiar iubiţi, lui Viorel i s-a oferit şi un job, însă lucrurile nu sunt tocmai pe placul celor doi.

Chiar dacă nu are nicio calificare şi nu a muncit prea mult la viaţa lui, Viorel vrea să trăiască pe pe cai mari şi vrea să dea cu piciorul job-ului primit la spălătoria auto.

Astăzi, spre exemplu, soţul Vulpiţei nu a vrut să meargă la muncă pentru că, spune el, nu este mulţumit de banii pe care i-a primit. Acesta a precizat că a bătut palma pe o anumită sumă de bani şi că, de fapt, ar fi primit mai puţin.

''A spus că vrea să-mi dea 600 de lei pe lună, mă duceam de dimineaţă până la 4. Ăsta e salariu? Iniţial a spus că îmi dă 1.700 de lei şi acum ce face? Eu mă duceam, că nu îmi este urât, dar aşa'', a spus Viorel.

Mirela Vaida a încercat să-l facă să înţeleagă că, cel mai probabil, a fost vorba de o neînţelegere şi că sigur va primi banii promişi. În plus, simpatica prezentatoare l-a făcut să înţeleagă că ar trebui să se mulţumească cu ceea ce a primit, mai ales că el nu are nicio calificare şi nu ar trebui să aibă pretenţii uriaşe.

''Trebuie să înţelegi că neavând ncio calificare, lucrurile nu îţi vin pe tavă. Un angajator să te ia trebuie să mai plătească penru tine taxe la stat'', a spus Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro