A renunţat la fiinţa iubită, de dragul prietenei / Gest emoţionant al unei artiste de top

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România a făcut un gest incredibil: de dragul unei prietene, a renunţat la fiinţa iubită.

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Andreea Perju îşi aminteşte de primul ei motan, Gheară, pe care l-a primit de la soţul ei. „Prima pisică pe care mi-a făcut-o cadou a fost când am împlinit un an de relaţie, îl chema Gheară. Doar că la două luni după ce a venit Gheară în viaţa noastră, a venit şi Mara în viaţa noastră. Adică am rămas însărcinată. Şi pentru că era mitul ăla că dacă înghiţi un fir de păr de pisică se întâmplă ceva cu copilul, poţi să pierzi sarcina, copilul poate să aibă probleme, am hotărât să vorbim cu medicul veterinar şi să i-l ducem ei să îl ţină pe perioada sarcinii mele. Doar că, ce să crezi, s-a ataşat atât de tare de Gheară, că în momentul în care m-am dus să îmi iau pisicul înapoi, am văzut-o cât era de dărâmată şi nu am putut să fac asta. I l-am lăsat ei”, a mărturisit Andreea Perju.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

În prezent, actriţa are un alt motan, Ari, pe care l-a primit tot de la soţul ei, în ciuda faptului că lui nu îi plăceau pisicile de niciun fel. “Soţul meu, deşi nu suportă pisicile sau nu le suporta, că acuma vrea, nu vrea, trebuie să le suporte... Acum doi ani, de ziua mea, soţul meu mi l-a făcut cadou pe Ari. Avea 700 de grame, era o mogâldeaţă, deci era ceva minunat, muream de dragul lui. Când am intrat în casă, cei trei membri ai familiei stăteau pe canapea, cuminţi. Pisicul se băgase sub canapea şi nu mai puteau să îl scoată, nu mai ieşea. Şi nu ştiau cum să îmi facă cadoul. Şi mi-au pus carneţelul ăla pe masă. Şi eu acuma...ia carnetul dar nu e pisicul”, adaugă actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro