A sunat la 112 şi şi-a anunţat următorul pas. Ce voia să-i facă un buzoian fostei iubite

A sunat la 112 şi şi-a anunţat următorul pas. Ce voia să-i facă un buzoian fostei iubite

Un tânăr din Buzău s-a autodenunţat. Bărbatul a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce a sunat la 112 şi a declarat ce avea de gând.

Buzoianul a aeplat numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că va avea loc o crimă. Faptă săvârşită chiar de el. Bărbatul avea de gând să călătorească spre Ploieşti cu un scop anume. Acela de a-şi ucide fosta iubită.

Autodenunţul bărbatului a avut loc în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2020. Sub anonimat, tănărul i-a informat pe oamenii legii despre ceea ce urma să facă.

În momentul în care a ajuns în faţa oamenilor legii, bărbatul a explicat că voia să recurgă la acel gest teribil pentru că fosta iubită l-ar fi îndatorat la bancă cu sume uriaşe.

Văzându-se plin de datorii şi fără scăpare, tânărul a vrut să se răzbune pe cea care l-a adus în acest stadiu şi a pus la cale un plan mortal.

În urma apelului său la 112, oamenii legii au plecat în căutarea apelantului. Poliţiştii l-au găsit pe tânărul buzoian într-un local din zona gării, pregătindu-se să plece spre Ploieşti.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului Ploieşti, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost gasit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice", se arată într-o informare a Poliţiei.

Imediat bărbatul a fost reţinut şi condus la secţia de Poliţie. Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

De asemenea, el a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Aceştia au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro