A ucis 5 oameni cu tirul! Bărbatul refuză să meargă la închisoare

A ucis 5 oameni cu tirul! Bărbatul refuză să meargă la închisoare © Observator.tv

Şoferul de tir care a ucis o întreagă familie, refuză să-şi ispăşească pedeapsa. Pe lângă faptul că are de plătit câteva milioane bune, bărbatul a făcut apel pentru ca tribunalul să-şi schimbe decizia.

Incidentul în care şi-au pierdut viaţa 5 persoane, printre care şi 2 copii, a avut loc în luna aprilie a anului 2017, la Pădurea Sarului, din Olt. Şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, lovind maşina ce venea din sens opus condusă de Mihai Bobobică, în vârstă de 62 de ani, dar şi alt autoturism condus de o tânără de 31 de ani. 

În urma accidentului, bărbatul de 62 de ani a ajuns în stare gravă la spital, ulterior încetând din viaţă. Alături de tânăra de 31 de ani de la volan, se afla şi soţul, dar şi cei doi copii, în vârsta de 2 ani, respectiv 4 ani. Cei doi părinţi au murit pe loc, în timp ce copiii au fost transportaţi la spital în stop cardio-respirator. Medicii s-au luptat pentru viaţa lor până în ultima clipă, însă micuţii au murit.

Conform rezultatelor autorităţilor, şoferul de tir circula cu o viteză de 88 kilometri pe oră, depăşind-o pe cea legală din zona unde se afla. A fost judecat pentru ucidere în luna aprilie a anului trecut, primind pedeapsa cu executare pentru tragedia pe care a produs-o. 

Se pare că valoare daunelor este una care ajunge la 3 milioane de euro. Cu toate acestea, bărbatul a uimit pe toată lumea, după ce a făcut apel către tribunal, pentru a-şi schimba decizia, acesta nedorind să meargă la închisoare. Sentinţa finală va avea loc pe data de 4 februarie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro