Incident şocant în Capitală. Un bărbat a vrut să omore o casieră în benzinărie

Incident şocant în Capitală. Un bărbat a vrut să omore o casieră în benzinărie © arhiva

Un bărbat de 42 de ani a alimentat la o benzinărie din Bucureşti, dar a refuzat să plătească, ameninţând casiera şi cerându-i toţi banii pe care îi avea.

Barbatul de 42 de ani nu a vrut să plătească benzina cu care umpluse rezovorul maşinii sale, ci din contră. I-a cerut casierei toti banii pe care îi avea, ameninţând-o cu moartea. Femeia a fugit înspăimântată în apropiere, dar individul a urmărit-o cu maşina pentru a o lovi. Imediat şoferul a mers către un grup de oameni care au sărit la timp din faţa maşinii.

Individul a fugit, dar a fost descoperit imediat de către poliţişti şi reţinut pentru tentativă de omor.

Tânără omorâtă în timp ce plimba câinele

Margery Magill ieşise la plimbare cu câinele de care avea grijă pentru persoanele rezinte în Park Views. Aceasta se pregătea să se întoarcă la apartament pentru ca lasă când, dar pe drum a fost atacată de un bărbat. Agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a fugit de la locul faptei. Strigătele de ajutor ale tinerei au fost auzite de niste vecini, care au mers imediat să vadă despre ce e vorba. Tânăra de 27 de ani era într-o baltă de sânge. I-a fost acordat primul ajutor, dupa care a fost transportată la spital, unde a murit. 


facebook whatsapp twitter pinterest