A vrut să se bucure de libertate după starea de urgență, însă a fost la un pas de tragedie! Un parapantist s-a prăbușit sub ochii familiei

A vrut să se bucure de libertate după starea de urgență, însă a fost la un pas de tragedie! Un parapantist s-a prăbușit sub ochii familiei © arhiva

Un bărbat din Maramureș a fost la un pas de tragedie! Acesta a încercat să se relaxeze la un zbor cu parapanta, însă nu a mai stăpânit aparatul și s-a prăbușit.

Pentru a marca așa cum se cuvinte relaxarea măsurilor din România imediat după ieșirea din starea de urgență, un bărbat din Maramureș și-a luat parapanta și a încercat să zboare cu ea, însă a fost la un pas de a-și pierde viața. 

Aceasta a vrut să profite din plin de ziua în care nu mai are nevoie de declarație pentru a ieși din casă, însă în timpul zborului cu parapanta acesta a pierdut controlul aparatului de zbor și s-a prăbușit.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21, iar imediat ce familia și-a dat seama că bărbatul de 38 de ani nu mai dă niciun semn, au sunat la 112.

Rudele i-au ghidat pe medici către locul de unde bărbatul trebuia să zboare și de unde venea spre casă, iar ajunși la fața prăbușit, cu răni grave, dar și cu o fractură de bazin.

„L-am gasit stabil, conștient. Susține că cazut cu parapanta. Prezinta o suspiciune de fractură de bazin”, a spus Ionică Dobrican, paramedic SMURD Maramureş, potrivit Observator


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro