De la nuntă, la spital! Autocar plin cu nuntași, implicat în accident în Buzău

De la nuntă, la spital! Autocar plin cu nuntași, implicat în accident în Buzău © reporterbuzoian.ro

Eveniment cu final nu tocmai fericit pentru mai mulți nuntași din Smeeni, Albești, Buzău. Din cauza ceții, autocarul cu care se îndreptau spre casă a ieșit de pe carosabil. 

Potrivit reporterbuzoian.ro, accidentul s-a produs în jurul orei 7:00, pe DN2C, drumul care leagă Buzău de Slobozia. Ceață densă, probabil viteză neadaptată la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul într-o curbă și a ajuns cu autocarul pe câmp. În urma acestui accident, cel puțin trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Mai mulți oameni din autocar au sunat la 112, iar ța fața locului au ajuns și echipaje SMURD. 

Șoferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. 

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență și să reducă viteza pentru a preveni accidentele. În continuare, potrivit ANM, mai multe județe sunt sub cod galben de ceață și burniță. 

Vă reamintim că și sâmbătă dimineață a avut loc un accident cumplit, în Sighetu Marmației. Bogdan, un tânăr în vârstă de 22 de ani a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat și s-a oprit într-o țeavă de gaz. Martorii spun că acesta făcea liniuțe cu un prieten, deși amândoi aveau permisele suspendate. 

Prietenul cu care Bogdan se întrecea a scăpat cu viaţă și s-a aflat că era sub influenţa alcoolului. Acesta din urmă a lovit un stâlp, dar a scăpat cu viaţă. Avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.


facebook whatsapp twitter pinterest