Impact dezastruos în Brăila! Un tânăr de 23 de ani se zbate între viață și moarte

+3 click pentru
galerie

Impact dezastruos în Brăila! Un tânăr de 23 de ani se zbate între viață și moarte © obiectivbr.ro

Impact dezastruos în Brăila! Un tânăr șofer, în vârstă de 23 de ani, a făcut praf autoturismul pe care îl conducea după ce a călcat prea tare pedala de accelerație.

Potrivit primelor informații, șoferul este un tânăr din Buzău. Acesta nu a mai putut stăpâni volanul, a lovit puternic un copac, s-a oprit apoi într-un stâlp. În urma acestora, autoturismul a fost făcut pur și simplu un morman de fiare.

Salvatorii ajunși la fața locului l-au găsit pe tânărul șofer în stare extrem de gravă. A suferit o mulțime de leziuni, iar medicii i-au aplicat manevre de resuscitare. Conform obiectivbr.ro, acesta se zbate între viață și moarte din cauza rănilor mult prea grave. 

Polițiștii au atabilit că tânărul de 23 de ani consumase băuturi alcoolice. Martorii povestesc că a fost un impact atât de puternic, încât toată lumea s-a speriat.

„S-a auzit o bubuitură de am zis că e explozie! Când am ieșit din scară, pe gangul dintre blocuri, am văzut o roată”, a declarat un bărbat care locuiește în zonă.

Autoritățile au demarat o anchetă. Oamenii legii vor stabili ce s-a întâmplat cu tânărul de 23 de ani și cum s-a produs impactul puternic. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro