Accident cumplit în Vâlcea, cu 19 persoane implicate! A fost activat Planul Roșu de Intervenție

+5 click pentru
galerie

Accident cumplit în Vâlcea, cu 19 persoane implicate! A fost activat Planul Roșu de Intervenție © ISU

Un cumplit accident s-a produs în urmă cu scurt timp la Câineni, Vâlcea, după ce un microbuz de transport persoane și un autoturism s-au ciocit violent. În impactul puternic au fost implicate 19 persoane!

Update 

Au fost 21 de persoane implicate în accident( 19 din microbuz și 2 din auto). Toți ocupanții sunt conștienți și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

În urma accidentului, 13 persoane au fost transportate la spital, din care o victimă a fost transportată cu elicopterul. Toate persoanele sunt constiente.
A fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

Știre inițială

În Câineni, Vâlcea, un accident rutier extrem de grav s-a produs între un autoturism și un microbuz de transport persoane. Din informațiile preliminare, sunt 19 persoane implicate în această tragedie. 
Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare.
Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.
Misiunea este în dinamică. Din fericire, persoanele implicate în accidentul din Câineni s-au ales doar cu câteva răni ușoare și se află în afara oricărui pericol. Pentru moment nu se știe cine se face vinovat pentru producerea accidentului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro