Accident șocant în Constanța. Un bărbat a murit după ce a fost prins într-un utilaj de tăiat baloți

Accident șocant în Constanța. Un bărbat a murit după ce a fost prins într-un utilaj de tăiat baloți © arhiva

Situație desprinsă parcă din filmele de groază, în Constanța. Un bărbat a murit după ce a fost prins într-un malaxor de baloți de paie. 

Incidentul cutremurător s-a întâmplat luni seară, în județul Constanța. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost prins în malaxorul de baloți de paie din localitatea Independența. 

Imediat la fața locului au ajuns două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD, dar și unul al Ambulanței. Aceștia au intervenit pentru a-l ajuta pe bărbat, dar rănile suferite de bărbat au fost într-atât de mari încât medicii nu au avut decât să declare decesul. 

Conform reprezentațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, accidentul s-a produs pe un câmp din localitate.
A fost declanșată o anchetă pentru acest caz și urmează să se stabilească dacă incidentul se încadrează la accident de muncă sau nu, dar urmează să fie stabilitate și cauzele care au dus la acest eveniment. 

Caz halucinant și în Brașov, în urmă cu doar câteva zile. 

Un caz șocant a avut loc pe 1 noiembrie în Brașov. Un muncitor a fost înghițit de un mal de pământ, iar pentru salvarea sa s-a apelat la un excavator. Utilajul în loc să-l salveze pe bărbat, l-a omorât. Muncitorul a fost decapitat de cuva excavatorului. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest