Un tânăr de 19 ani din Craiova a "reuşit" performanţa de a lovi două maşini, una dintre ele oprindu-se în interiorul unei benzinării

Un tânăr de 19 ani din Craiova a "reuşit" performanţa de a lovi două maşini, una dintre ele oprindu-se în interiorul unei benzinării © Captură video

Cu doar două luni de experienţă la volan, un tânăr de 19 ani din Craiova a. "reuşit" performanţa negativă de a produce un accident cu risc de explozie într-o benzinărie din oraş.

Tânărul voia să alimenteze, însă nu ar fi adaptat viteza când a intrat în staţia peco şi a pierdut controlul volanului. A lovit două autoturisme parcate, iar după impactul puternic, una dintre ele a intrat direct prin geamul benzinăriei şi s-a oprit în faţa ghişeului de plată. Un bărbat care se afla în interior a fost rănit şi transportat la spital, din fericire, cu răni uşoare, scrie Observator.

Potrivit martorilor, şoferul autoturismului care a ajuns în benzinărie a scăpat teafăr. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro