Un craiovean a intrat în plin cu mașina în patru oameni care aşteptau tramvaiul în staţie. Care e starea răniţilor

+3 click pentru
galerie

Un craiovean a intrat în plin cu mașina în patru oameni care aşteptau tramvaiul în staţie. Care e starea răniţilor © ziaruldecraiova.ro

Un accident grav de circulaţie s-a petrecut pe o șosea din Craiova. Patru oameni, care așteptau liniștit tramvaiul în stație, au fost loviți în plin de un automobil.

Un șofer din Craiova a provocat accidentul, în urma căruia au rezultat patru victime. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje SAJ și SMURD, iar trei bărbați și o femeie au fost transportați la Spitalul de Urgență din Craiova. 

Cum s-a produs accidentul

Bărbatul a vrut să vireze la dreapta și nu a acordat prioritate de trecere unui alt automobil, astfel că al doilea șofer a încercat să evite impactul și a intrat pe scuar, rănit patru persoane care se aflau în stația de tramvai, scrie ziaruldecraiova.ro.

Cei patru răniți au fost transportați la spital, în stare de conștiență, iar polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. În urma anchetei se va decide și care dintre șoferi va plăti penal pentru fapta sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro