Accident cumplit în Constanţa. Un tânăr care avea permisul suspendat a murit, după ce s-a răsturnat cu maşina

Accident cumplit în Constanţa. Un tânăr care avea permisul suspendat a murit, după ce s-a răsturnat cu maşina © ziuaconstanta.ro

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 27 de ani! Bărbatul a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce, deşi avea permisul suspendat, s-a urcat la volan. Autoturismul său a intrat cu viteză într-un gard.

Un grav accident a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ieşire din municipiul Constanţa, spre Valu lui Traian. Un bărbat de 27 de ani, aflat la volan deşi avea permisul suspendat, a intrat în sensul giratoriu şi a pierdut controlul asupra direcţiei.

Potrivit primelor informaţii, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în gardul de pe marginea şoselei. Autoturismul la volanul căruia se afla s-a răsturnat, iar tânărul de 27 de ani a rămas încarcerat. 

Medicii care au intervenit la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Tânărul a murit în autoturismul devenit doar un morman de fiare. Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, medicul Diana Claudia Tatarici, a confirmat decesul şoferului.

Publicaţia ziuaconstanta.ro relatează că tânărul de 27 de ani avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule în momentul producerii accidentului pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Autoturismul său avea numere de înmatriculare de Botoşani.

Tragedie la Târgu Ocna, vineri

Un alt accident grav a avut loc vineri, 7 februarie, la Târgu Ocna. Un bărbat care mergea neregulamentar pe şosea a fost spulberat de un autoturism. La volan se afla un şofer de 51 de ani care nu a observat la timp pietonul. Victima, în vârstă de 57 de ani, nu a mai avut nicio şansă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro