Accident cumplit în Vaslui! Două persoane au murit, alte cinci se află în stare gravă. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie

+2 click pentru
galerie

Accident cumplit în Vaslui! O persoană a murit, alte şase se află în stare gravă. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie © Captură Video

Un accident grav a avut loc în Vaslui, unde o persoană a murit, iar alţi şase oameni au ajuns la spital cu răni grave.

Accidentul a avut loc pe DN 2F, în localitatea Puşcaşi. Au fost implicate şapte autorturisme şi şapte persoane.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale, iar Judeţul Vaslui a activat Planul Roşu de Intervenţie.

Şapte victime în accidentul din Vaslui

Dintre cele şapte victime ale accidentului grav, o persoană a murit, fiind vorba despre o femeie, după mai multe manevre de resuscitare. 

O altă persoană se află în stop cardio respirator, salvatorii încercând să o resusciteze în aceste momente pentru a-i salva viaţa. 

Celelalte victime au fost transportate la spital.

UPDATE

Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi petrecut din cauza nerespectării regulilior de circulaţie de către şoferii a două maşini.

Unul dintre şoferi se afla în depăşire pe linia continuă, iar cel de-al doilea şofer ieşea de pe un drum secundar, fără să dea prioritate.

În urma impactului devastator între cele două autoturisme a rezultat decesul a două persoane, şi anume o femeie care era pasageră în autoturismul care depăşea neregulamentar şi şoferul maşinii care ieşea de pe drumul secundar fără să dea prioritate.

În accident au fost implicate trei autorturisme, opt persoane, dintre care şi un minor de 14 ani.

Din cele opt victime, două persoane erau intrate în stop cardio respirato. Din păcate, niciuna dintre persoanele accidentate nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul.

Circulaţia în zonă este oprită şi la această oră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro