Tragedie în Dâmboviţa, după ce un porc mistreţ de peste 100 de kilograme a sărit prin parbrizul unui autoturism

Tragedie în Dâmboviţa, după ce un porc mistreţ de peste 100 de kilograme a sărit prin parbrizul unui autoturism © gazetadambovitei.ro

Accident neobişnuit în Dâmboviţa, luni seară! Două autoturisme au fost distruse şi o persoană a ajuns la spital în stare gravă, după ce un porc mistreţ de peste 100 de kilograme a sărit prin parbrizul unui autoturism. 

Luni seară, un grav accident s-a produs în zona pasarelei de la Conteşti, Dâmboviţa. Un porc mistreţ care traversa şoseaua a fost lovit de autoturismul unui tânăr de 24 de ani. Mistreţul a trecut prin parbriz lovind puternic şoferul autoturismului, potrivit gazetadambovitei.ro.

Tânărul de 24 de ani a ajuns la spital cu răni grave, în stare de inconştienţă. În urma impactului, mistreţul a murit. La locul accidentului au intervenit pompierii de la Grupul Răcari cu o autospecială cu apă şi spumă şi Detaşamentul Titu cu un echipaj SMURD. De asemenea, poliţiştii au demarat cercetările.

Accident similar pe Autostrada Soarelui

În vara acestui an, un accident similar s-a produs pe Autostrada Soarelui. Atunci, doi români au trecut prin clipe de coşmar după ce au lovit cu autoturismul în care se aflau, în plin, mai mulţi mistreţi care se aflau pe carosabil. Autoturismul a fost distrus, dar din fericire, cei doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

"S-a desfăcut airbagul. Singurul lucru care m-a preocupat atunci a fost să ţin maşina în linie dreaptă. Nu am avut timp nici să frânez şi nici să fac altceva. Am intrat prin ei (prin porci - n.red.) . Când am simţit că am controlul masinii, am tras-o pe banda de urgenţă", povestea şoferul autoturismului, potrivit ziare.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro