Accident de muncă. Un arădean a murit după ce a căzut de pe acoperişul Sălii Polivalente

Un arădean a murit după ce a căzut de pe acoperişul Sălii Polivalente © aradon.ro

Un bărbat din Arad şi-a pierdut viaţa chiar la locul de muncă. Teribilul accident a avut loc în Sala Polivalentă a oraşului.

Un angajat al Sălii Polivalente din Arad a căzut în gol, de la o distanţă de 15 metri, de pe acoperişul clădirii. Victima s-a prăbuşit printre burlanul de evacuare şi unul dintre pereţi.

Imediat un alt coleg a venit în ajutorul victimei, însă acesta nu a reuşit să îl salveze.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, zece subofiţeri şi doi ofiţeri, coborându-i pe cei doi bărbaţi de pe acoperiş. De asemenea, la faţa locului s+au deplasat şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Cel care a căzut în gol a fost coborât în stare de inconştientă, cadrele medicale efectuând mai multe manevre de resuscitare la faţa locului, însă au fost în zadar.

"Persoana a fost prinsă între burlanul de evacuare şi un perete închis. Bărbatul a căzut în interiorul Sălii Sportului de la nivelul acoperişului. A fost scos de către pompieri, inconştient", au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Din păcate, angajatul Sălii Polivalente a fost declarat decedat de către salvatori.

Celălalt bărbat, electricianul Bazinului „Delfinul” Arad, a fost evaluat şi din fericire, starea lui de sănătate este una bună. Totuşi, acesta a fost transportat la spital pentru efectuarea câtorva investigaţii medicale de specialitate.

Victima este un bărbat în vârstă de 69 de ani. Din primele informaţii, se pare că Dumitru Draica era surdomut şi lucra la Sala Polivalentă din Arad ca electrician. Acesta a ajuns de pe acoperişul sălii de sport în interiorul sălii, pe structura metalică a acesteia. De acolo s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit de la o înălţime de 15 metri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro