Tragedie într-o familie din Dolj! Doi soți au murit într-un cumplit accident

+3 click pentru
galerie

Tragedie într-o familie din Dolj! Doi soți au murit într-un cumplit accident © captură Video

Un cumplit accident a avut loc în Dolj, acolo unde doi soți au pierit după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un TIR. Cei doi nu au avut nicio șansă să scape cu viață. 

Un accident grav s-a produs astăzi pe DN 65, Slatina – Craiova, în zona localității Pielești, după ce un autoturism în care se aflau doi soți s-a izbit violent de un TIR și cei doi au pierit pe loc, fără să aibă șansa să mai fie salvați. 

Impact violent între un autoturism și un TIR

Potrivit informațiilor oferite de news.ro, cei doi soți se aflau într-un autoturism care la un moment dat a pătruns pe contrasens și s-a izbit cu putere de un TIR care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent, încât cei doi soți nu au avut nicio șansă să mai fie salvați. 

Sursa citată informează că cei doi soți au suferit răni extrem de grave în urma impactului, mai ales din cauza faptului că autoturismul în care se aflau a fost scos de pe carosabil, în urma impactului violent cu TIR-ul. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de salvare și cei doi au fost resuscitați, dar în zadar, căci medicii de pe ambulanță nu au mai putut decât să le constate decesul. 

Șoferul autoturismului, dar și soția acestuia, o femeie de 51 de ani, au murit în urma accidentului produs pe DN 65, Slatina – Craiova, au murit. Ambii erau din Craiova, mai informează sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro