Accident grav în Ploieşti între un troleibuz şi o maşină. Mai multe persoane rănite, printre care şi copii

Accident grav în Ploieşti între un troleibuz şi o maşină. Mai multe persoane rănite, printre care şi copii © arhiva

Un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit pe o şosea din Ploieşti. Mai multe persoane au fost rănite, printre care şi trei copii. 

Mai multe echipaje medicale s-au deplasat în această după-amiază pe o şosea din Ploieşti, după ce un autoturism şi un troleibuz au fost implicate într-un grav accident. „Din primele verificări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani ar fi ieşit de pe o stradă laterală în Soseaua Vestului, fără să acorde prioritate unui troleibuz”, a transmis IPJ Prahova. În troleibuz erau 16 călători, iar în urma accidentului, cinci persoane au fost transporate la spital cu traumatisme, trei dintre victime fiind copii. 

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi continuă cercetările pentru a afla cine se face vinovat pentru producerea accidentului.  
 

Accident incredibil în Arges. 

Un copil a fost grav rănit, după ce a fost lovit de un camion chiar în prima zi de şcoală. Băiatul se pregătea să meargă în prima zi de şcoală, atunci când s-a speriat de nişte câini de pe marginea drumului şi a sărit în stradă. Copilul nu a observat că în acel moment trecea un camion plin cu lemne, iar acesta a ajuns sub roţile maşinii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro