Accident grav în Bucureşti. O ambulanţă a fost lovită de un autoturism. Două paciente au fost rănite

O ambulanţă a fost lovită de un autoturism © Arhiva

Joi dimineaţa, în jurul orei 08:30, a avut loc un accident grav în Bucureşti. În incidentul din Capitală, care a avut loc pe Splaiul Unirii cu Calea Văcăreşti au fost implicate un autovehicul şi o ambulanţă aflată în misiune, care transporta două paciente.

Şoferul în vârstă de 44 de ani de pe ambulanţă se deplasa pe Șoseaua Mihai Bravu, dinspre Calea Vitan către Piața Sudului, cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune, însă în momentul în care a ajuns la intersecţia Splaiul Unirii cu Calea Văcăreşti, autoutilitara a intrat în coliziune cu o maşină care se deplasa pe Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi către Calea Vitan Bârzești, după cum a informat Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

În urma impactului destul de puternic, cele două paciente aflate în ambulanţă au fost rănite, maşinile fiind destul de grav avariate. 

„În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a două paciente care se aflau în ambulanță”, au declarat reprezentaţii Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

La scurt timp dupa producerea accidentului, la faţa locului au ajuns şi oamenii legii care i-au testat pe cei doi şoferi pentru a stabili dacă au consumat sau nu băuturi alcoolice. Rezltatul testării a fost negativ în ambele cazuri.

În acest caz se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitatea cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro