Accident grav în Capitală! O macara s-a prăbușit peste o mașină. Sunt mai multe victime

+4 click pentru
galerie

Accident grav în Capitală! O macara s-a prăbușit peste o mașină. Sunt mai multe victime © ISU Bucuresti

Accident grav petrecut pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o mașină, în care se aflau mai mulți oameni. Echipajele de salvare au ajuns de urgență la fața locului, pentru ajutorarea victimelor. 

Incidentul s-a petrecut pe strada Millo din București. Brațul unei macarale s-a prăbușit peste un autoturism în care se aflau patru bărbați. Trei dintre aceștia au ieșit singuri din automobil după impact, a patra este încă încarcerată. La fața locului acționează echipe de pompieri și s-a trimis în sprijin Detasamentul Special de Salvatori.

Șoferul a fost grav rănit

După evaluarea situației, a rezultat că sunt în total patru victime conștiente, din care una încarcerată, informează reprezentanții ISU. Raed Arafat, secretar de Stat al Ministerului Sănătății, a declarat că este vorba despre patru persoane rănite, toți bărbați, dintre care unul este în stare gravă.

Mai mulți trecători i-au ajutat pe bărbați să iasă din automobilul peste care s-a prăbușit brațul macaralei, iar șoferul mașinii a fost grav rănit în urma incidentului. La ora transmiterii acestei știri, pompierii intervin în continuare pentru scoaterea bărbatului din automobil. 

În zonă se efectuează o lucrare de câteva luni, respectiv o acțiune de demolare. "Este o lucrare privată de demolare, nu este a primăriei de sector sau a primăriei capitalei. Acolo este zonă protejată. Autorizația este eliberată de primăria capitalei, dar acum oamenii verifică actele. Din ce știu sunt în regulă. Mie mi s-a spus că au autorizație, este totul în regulă", a declarat primarul sectorului 1, pentru Digi24.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro