Accident grav în Vama Veche! Un motociclist a fost la un pas de moarte, din cauza unei defecțiuni. Medicii l-au resuscitat minute în șir

Accident grav în Vama Veche! Un motociclist a fost la un pas de moarte, din cauza unei defecțiuni. Medicii l-au resuscitat minute în șir © antena3

Un motociclist în vârstă de 33 de ani ar putea spune că s-a născut pentru a doua oară, după ce medicii l-au resuscitat și l-au readus la viață. Bărbatul a suferit răni grave în urma accidentului din cauza unei defecțiuni tehnice. 

Au fost clipe de coșmar pentru un bărbat în vârstă de 33 de ani. La intersecția unei străzi din Vama Veche cu DN 39, aceasta a fost victima unui accident produs din cauza unei defecțiuni. 

Bărbatul a ieșit de pe o stradă laterală, iar în momentul în care a intrat pe drumul național, accelerația motocicletei pe care o conducea s-a blocat, iar imediat acesta a pierdut controlul direcției de mers și s-a prăbușit puternic la pământ, având răni grave.

Cei ce au văzut accidentul au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj SMURD, dar și unul al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Bărbatul era în stare de inconștiență, iar medicuu au început la fața locului manevrele de resuscitare pentru a-l readuce la viață. Se pare că acestea nu au fost în zadar, iar în scurt timp bărbatul a prezentat din nou semne de viață. 

Imediat au fost chemate ajutoare, iar un elicopter SMURD l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro