Accident grav pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din București. Un motociclist a fost lovit de două mașini

Accident grav pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din București. Un motociclist a fost lovit de două mașini © arhiva

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri seară pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din București. Un motociclist a căzut, iar apoi a fost lovit de două mașini. 

Grav accident de circulație în aceaastă seară în București. Un motociclist s-a prăbușit cu motorul pe astfalt, iar două mașini l-au lovit din plin. Incidentul tragic a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncoveanu. Potrivit primelor informații, șansele de supraviețuire ale motociclistului sunt minime deoarece acesta a fost rănit foarte grav de cea de-a doua mașină cu care a intrat în coliziune.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de urgență pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor, iar ulterior a fost transportant la Spitalul Bagdasar Arsenie, în stare gravă.

Traficul în zonă a fost oprit timp de mai bine de o oră, iar motorul se pare că a fost lăsat peste 45 de minute în mijlocul străzii, până când o echipă formată din mai mulți polițiști au făcut cercetări, dar și până când apropiații motociclistului au venit să ridice motorul de la locul accidentului. 


facebook whatsapp twitter pinterest