Primele măsuri după accidentul din Ialomița! Autoritățile au făcut anunțul

Primele măsuri după accidentul din Ialomița! Autoritățile au făcut anunțul © captura video

Autoritățile au anunțat care este prima măsură care s-a luat în cazul accidentului înfiorător petrecut în această dimineață în județul Ialomița. În urma impactului, zece persoane au murit și alte șapte au fost rănite grav.

După ce Titi Aur a catalogat incidentul drept unul deosebit de grav, iar șoferii din România nu conștientizează periculul de pe șoselele din țara noastră, a venit rândul ministrului Transportului să aibă un punct de vedere referitor la tragedie. Acesta a declarat că în următoarea perioadă, în județul Ialomița, vor fi razii masive în trafic, după ce zece persoane au murit în accidentul devastator.

"Pentru că românii așteaptă de la noi, celor care ne pasă, soluții, mai ales în astfel de situații, am decis să convoc la ora 16 un comitet operativ cu toți factorii de decizie implicați pentru a lua măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete. Va urmă o perioada de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport și șoferii care nu respectă legea, și vom aplică noi măsuri drastice în acest domeniu. Condoleanțe familiilor care trec printr-o grea încercare!", a scris ministrul Transporturilor, pe Facebook. 

Nu se cunosc cauzele accidentului

Pentru motive încă necunoscute, șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de microbuz, care ar fi circulat regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele autoturisme au ajuns pe câmp. După doar câteva minute după ce s-au urcat în microbuz, opt dintre femeile din microbuz și-au pierdut viața în accidentul produs de șoferul de TIR.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro