Titi Aur, despre carnagiul petrecut în județul Ialomița! "Nu conştientizează pericolul de pe şosele"

Titi Aur, despre carnagiul petrecut în județul Ialomița! "Nu conştientizează pericolul de pe şosele" © captura video

Un accident deosebit de grav s-a petrecut azi-dimineață în județul Ialomița. Zece persoane și-au pierdut viața și alte șapte au fost rănite grav, după ce un TIR a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de un microbuz.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei și a condițiilor meteo nefavorabile, astfel că impactul cu microbuzul a fost unul nimicitor. TIR-ul a lovit puternic un microbuz, în care se aflau zece oameni. Printre persoanele decedate se numără șoferului TIR-ului, dar și nouă persoane din microbuz. Una dintre acestea a murit în drum spre spitalul din Slobozia.

Titi Aur: "Nu conştientizează pericolul de pe şosele"

Titi Aur, multiplu campion autor și expert în conducerea defensivă, spune că șoferii din România nu conștientizează pericolul de pe șosele. "Este o nouă tragedie şi din păcate nu se face nimic pentru evitarea unor astfel de momente. Nimic organizat pentru a reduce numărul de tragedii sau numărul de victime. Nu conştientizează pericolul de pe şosele. Dacă nu purtăm centura de siguranţă, putem avea leziuni fatale şi la o viteză de 30 de kilometri pe oră. Introducerea noţiunii de protecţia muncii. Singura meserie din România în care nu se face protecţia muncii este condusul maşinii.", a declarat Titi Aur, la Antena 3.

Vă reamintim că azi-dimineață, în jurul orei 5:00, un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN2A, în localitatea Sfântu Gheorghe din Ialomița. Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un microbuz. În urma impactului, în total zece oameni și-au pierdut viața. Autoritățile au activat imediat Planul Roșu de Intervenție, iar la salvarea victimelor au participat peste 30 de oameni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro