Accidentul din Ialomița scote la iveală noi detalii. Cu ce viteză era condus microbuzul în care au pierit 10 persoane

Accidentul din Ialomița scote la iveală noi detalii. Cu ce viteză era condus microbuzul în care au pierit 10 persoane © arhiva

Ancheta în cazul accidentului din Ialomița în care au murit 10 persoane, se complică. Specialiștii au analizat tahogramele mașinilor ce au produs dezastrul, iar aceștia au rămas suprinși de viteza cu care circulau.

Astăzi a fost o zi neagră pentru familiile celor zece persoane ce au pierit în accidentul din Ialomița. Rudele și-au îngropat persoanele dragi, cele mai multe mame de copii. Suferința este fără margini și nimic nu le mai poate aduce zâmbetul pe buze după așa o pierdere. Totuși, anchetatorii trebuie în continuare să afle care a fost cauza pentru care a fost produs carnagiul din Ialomița. Aceștia au analizat tahogramele celor două mașini, iar aparatul TIR-ului a arătat ca acesta avea o viteză de 58 km/h, în timp ce microbuzul mergea cu 92 km/h . Aparatul a indicat faptul că înainte de producerea accidentului, TIR-ul a oprit timp de 3 ore, iar atunci probabil șoferul s-a odihnit.

Bărbatul a ținut volanul drept, fără vreo intenție de a trage de aceasta și de a urma linia șoselei, deoarece în aceea zonă drumul era în curbă. Astfel, mașina de mare tonaj a intrat pe contrasens și a izbit violent mașina în care se aflau 16 persoane. Șoferul TIR-ului a murit, dar și șoferul microbuzului, iar alte 8 femei ce mergeau la muncă și-au pierdut viața și alte șapte persoane sunt în spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro