Detalii terifiante despre accidentul din Italia, în urma căruia au murit patru români. Doi dintre ei erau frați!

+3 click pentru
galerie

Detalii terifiante despre accidentul din Italia, în urma căruia au murit patru români. Doi dintre ei erau frați! © captură video

Ies la iveală detalii tulburătoare despre cumplitul accident produs în Italia, în urma căruia 4 români au murit. Presa internațională a scos la lumină faptul că 2 dintre aceștia erau frați.

Un cumplit accident de circulație a avut loc în această dimineață, la Sant’Andrea, în provincia Forli - Cesena din Italia. Patru români au murit, după ce mașian în care se aflau s-a răsturnat într-un șant. Cea mai tânără dintre victime avea numai 14 ani. 

Minorul de numai 14 ani mort în cumplitul accident din Italia mai avea un frate de 17 ani, care a pierit și el în urma tragediei, notează presa din Italia. Accidentul a fost atât de grav, încât în urma producerii acestuia, 4 persoane au murit, printre victime numărându-se și un minor de numai 14 ani, mai scrie presa din Italia. Accidentul s-a produs la ora 6 dimineața și, din păcate, echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei 4 români. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro