Accident mortal în Bistrița! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Accident mortal în Bistrița! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite © Arhivă

Tragedie în Bistrița! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, după ce o mașină s-a făcut praf.

Accidentul cumplit a avut loc vineri de dimineață, în jurul orei 07:15, pe la Uriu, în Bistrița. În total, patru persoane au fost implicate, dintre care una a murit, după ce autoturimul a fost dezmembrat într-un cap de pod.

Clipele de groază au avut loc pe DN17, în apropierea localității bistrițene Uriu. O mașină a intrat violent într-un cap de pod, accident în urma căruia un om s-a stins din viață, iar alte trei persoane au fost rănite. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a dezmembrat.

La locul accidentului au ajuns imediat echipajele se salvare din Bistrița-Năsăud și Cluj. Un echipaj de prim-ajutor SMURD de la Beclean, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Beclean, un echipaj de pompieri și un echipaj cu medic de la Dej s-au deplasat imediat la fața locului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud.

Din păcate, salvatorii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața uneia dintre victime.

"Echipele de intervenție au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața. Trei victime erau conștiente și cooperante, acestea fiind evaluate la fața locului de către echipaje medicale.", a transmis ISU Bistrița.

În urma tragediei, două dintre victime au fost transportate la spitalul din Dej.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro