Accident mortal la Constanţa! Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a traversat pe culoarea roşie a semaforului

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a traversat pe culoarea roşie a semaforului © Arhiva

Un accident mortal a avut loc, joi seara, în Constanţa. Un bărbat şi-a pierdut viaţa pentru că nu a respectat culoarea semaforului.

Bărbatul nu a ţinut cont de culoarea semaforului , deşi se afla în dreptul trecerii de pietoni, acesta nu a aşteptat să se facă verde şi a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului.

Pietonul în vârstă de 71 de ani nu a mai aşteptat să se facă culoarea verde a semaforului şi a traversat, văzând că nici o maşină nu e pe aproape. Doar că într-o fracţiune de secundă, o maşină a apărut şi l-a spulberat pe trecerea de pietoni.

Femeia care se afla la volanul maşinii, în vârstă de 33 de ani, nu a mai putut face nimic pentru a-l evita pe bătrân şi l-a lovit din plin. Şoferinţa l-a văzut prea târziu şi nu a mai avut timp să reacţioneze. Conform purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Andreea Munteanu, şoferinţa a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.

Un apel la 112 a adus la faţa locului atât ambulanţa, cât şi un echipaj al poliţiei.

Potrivit celor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, victima a fost găsită în stop cardio-respirator de echipajul de pe ambulanţă care s-a deplasat la locul producerii accidentului.

Deşi salvatorii au încercat de nenumărate ori, prin mai multe manevre de resuscitare, să îl ţină în viaţă pe bătrânul de 71 de ani, corpul i-a cedat. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul pietonului.

S-a efectuat protocol de resuscitare. (...) Bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a SAJ, dr. Claudia Tatarici.

În acest caz s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro