Accident mortal la Suceava. Un fost prefect al judeţului a omorât un tânăr de 34 de ani

Un fost prefect al judeţului a omorât un tânăr de 34 de ani © Captura video

Tragedie pe o şosea din Suceava. Un tânăr de 34 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident bizar. Tragedia a avut loc pe drumul european E85 la ieşirea din Suceava spre Fălticeni.

Un tânăr de 34 de ani a murit pe loc după ce a coborât de la volanul maşinii pe care o conducea.

Victima a coborât de la volanul maşinii pentru a cumpăra miere, însă la jumătatea drumului a fost lovit din plin de o maşină.

Bărbatul a oprit pe partea dreaptă şi a traversat strada pentru a cumpăra un borcan de miere, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Din primele informaţii se pare că victima din Piatra Neamţ a observat maşina care tocmai venea spre el, însă a continuat să traverseze strada. În acel moment, şoferul care se afla la volanul maşinii care l-a lovit nu a mai putut face nimic pentru a-l evita şi l-a lovit din plin pe bărbatul de 34 de ani.

În urma tragediei, traficul a fost complet blocat, iar la faţa locului au ajuns imediat atât medicii, cât şi oamenii legii.

Şoferul care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Acesta a fost senator, deputat şi prefect al judeţului Suceava, în perioada 1992+1996.

Ioan Băncescu este oarecum protejat, deoarece victima a traversat printr-un loc nepermis, dar şi pentru că accidentul s-a produs în afara localităţii. Chiar şi aşa detaliile despre viteza cu care fostul prefect circula se vor stabili în urma unei expertize.

Impactul a fost unul extrem de violent, tânărul din Piatra Neamţ murind pe loc. De asemenea, şi maşina fostului prefect a fost grav avariată.

În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracţiune de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

VIDEO AICI! Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro