Accident grav lângă Rădăuți! O fată de 14 ani a murit, după ce iubitul ei a intrat cu mașina într-un cap de pod

Accident grav lângă Rădăuți! O fată de 14 ani a murit, după ce iubitul ei a intrat cu mașina într-un cap de pod © monitorulsv.ro

Un accident foarte grav a avut loc pe drumul județean 178 C, în apropierea municipiului Rădăuți. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Pasager în mașină era o fată de doar 14 ani, care și-a pierdut viața. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, tânărul avea permis de conducere de doar o lună și, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, s-a izbit puternic de un cap de pod, iar mașina a părăsit carosabilul.

Amândoi au fost răniți grav în urma accidentului, iar un echipaj SMURD a venit imediat la fața locului. Șoferul avea multe leziuni la coloana vertebrală și la picioare și astfel a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, informează monitorulsv.ro.

Era conștientă când a venit SMURD-ul

În schimb, adolescenta de 14 ani a fost internată la un spital din Rădăuți, cu traumatisme cranio-cerebrale și o comă profundă. Din cauza faptului că era instabilă și starea de sănătate era una precară, nu a putut fi transferată la spitalul din Suceava, astfel că s-a stins din viață pe patul din spitalul din Rădăuți.

Șoferul a fost testat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar rezultatul a fost negativ. Anchetatorii au decis ca pe numele său să fie întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 


facebook whatsapp twitter pinterest